23 juni 2018, 22.00 uur.

Vanmorgen om negen uur mijn marktkraam van 4 meter ingericht op winkelcentrum De Schans in Zaltbommel. De algehele opbrengst van de verkoop van mijn spulletjes (€ 130,00) komt ten goede aan mensen met dementie. Ik betaal daarvan de onkosten die ik maak (reiskostenvergoeding, O.V. of benzinekosten) wanneer ik ergens in het land speel voor mensen met dementie. Ik speel door het hele land. Daardoor kunnen deze kosten aanzienlijk oplopen.                                                                          Reclamebureau Bommel & Jo maakte voor mij het spandoek, zodat iedereen kon zien waarvoor de opbrengst bestemd is.

De leerlingen van praktijkschool "De Brug" kweekten plantjes die ik ook voor het goede doel mocht verkopen. Leerlingen van "De Brug" nogmaals bedankt!

 

Natuurlijk ben ik zelf als clown Herrie (die haar neus op haar nachtkastje had laten liggen...) bij mijn kraam gaan staan. Voor de kinderen blies ik een ballon op met een portret van clown Herrie daarop. Ik heb echt genoten van mooie contactmomentjes.

Een meisje dat erg veel van beren houdt, maar geen geld had om er eentje te kopen kreeg mijn eerste zelfgemaakte beer gratis mee. Ze beloofde mij goed voor hem te zorgen. Weer zo'n mooi momentje...

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.